Esteettisen hammashoidon tavoitteena on luonnollisen kaunis hymy. Esteettisen lopputuloksen saavuttamiseksi on oleellisen tärkeää, että hoito suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Suunnittelukäynnillä hammaslääkäri tutkii lähtötilanteen, kuuntelee toiveesi ja kertoo juuri sinulle parhaiten sopivat hoitovaihtoehdot. Saat myöskin arvion hoidon kestosta sekä kirjallisen kustannusarvion. Meillä on monia eri vaihtoehtoja, joilla voimme luoda sinulle luonnollisen, kauniin valkoisen hymyn! Jos olet kiinnostunut pelkästä valkaisuhoidosta, voit varata ajan maksuttomaan valkaisuarvioon suuhygienistille. Suuhygienisti kertoo mikä valkaisumenetelmistämme olisi juuri sinulle paras. Ajan maksuttomalle konsultaatiokäynnille tai valkaisuarvioon voit varata joko puhelimitse numerosta 09 877 0040 tai nettiajanvarauksemme kautta.