ITÄ-PASILAN HAMMASLÄÄKÄRIT

Itä-Pasilan Hammaslääkärit on yli 30 vuotisen toimintansa aikana panostanut hammashoidon korkeaan laatuun, ystävälliseen palveluun ja asiakaslähtöisyyteen. Me olemme ammattitaitoisia, iloisia ja palvelualttiita. Klikkaa eteenpäin niin pääset tutustumaan meihin.

Smile Design on osa PlusTerveyttä, joka on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuoltopalvelujen tarjoaja. PlusTerveys on suomalainen terveydenhuollon ammattilaisten omistama yritys.

Hammaslääkärit

Hammaslääkärimme Kaj Karlsson ja Hannu Vartiainen ovat pitkien kliinisten uriensa aikana tutustuneet laajasti kaikkiin hammashoitoon liittyviin alueisiin. Erityisesti he ovat kiinnostuneet kokonaisvaltaisesta hoidosta, jossa oikean purennnan määrittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Tasapainon löytämisen jälkeen voidaan hampaita korjata ilman, että lohkeamat ja kuluminen pilaavat lopputuloksen.

Kokonaisvaltainen hoito on myös tärkeää esteettisessä hoidossa,jossa lopputuloksen luonnollinen kauneus ei ole kestävä ilman stabiilia purentaa. Kaj ja Hannu ovat laajasti perehtyneet esteettiseen hammashoitoon kouluttautuen ulkomaisten huippuosaajien johdolla lukuisilla kursseilla USA:ssa ja Euroopassa. Kotimaassa esteettisen hoidon koulutusta ei ole saatavilla.

Käyttämämme materiaalit ovat usein erityisesti vain meidän vastaanotollemme tuotettu suoraan tehtailta erikois-tilauksina.Olemme ylpeitä osaamisestamme ja state-of-the-art –menetelmistämme. Olemme molemmat jäseninä maailman suurimmassa esteettisen hammashoidon järjestössä (American Academy of Cosmetic Dentistry, AACD) Kysy ennen-jälkeen kuvia ja koulutusreferenssejämme vakuuttuaksesi osaamisestamme.

Erikoishammaslääkärit

Kirurgimme Ilkka Kallela valmistui hammaslääkäriksi v.1981 ja oli mukana perustamassa Itä-Pasilan Hammaslääkäreitä. Melko pian tämän jälkeen hän jatkoi opintojaan. Hän suoritti lääkärin tutkinnon ja erikoistui suu- ja leukakirurgiaan. Tämän lisäksi hän on väitellyt lääketieteen ja kirurgian tohtoriksi. Meillä on ollut ilo saada Ilkka takaisin joukkoomme v. 2002.

Uusin tulokas joukkoomme on parodontologian erikoishammaslääkäri Karita Nylund. Hänen erikoisalaansa ovat iensairaudet ja esteettinen ienkirurgia

Karita Nylund

Suuhygienistimme huolehtivat pääasiassa asiakkaidemme suun puhtaudesta ja ikenien terveydestä. Yhdessä asiakkaan kanssa he pyrkivät löytämään itse kullekin sopivat keinot suun ja hampaiden terveydentilan ylläpitämiseen. Myös hampaiden valkaisuhoidot ja hammaskorujen kiinnitykset kuuluvat suuhygienistien toimenkuvaan. Pirjo oli mukana perustamassa vastaanottoa v. 1981 ja Mirja liittyi iloiseen joukkoomme v. 2000, Mari v. 2001 ja Virpi v. 2012.Uusin tulokas joukkoomme on parodontologian erikoishammaslääkäri Karita Nylund. Hänen erikoisalaansa ovat iensairaudet ja esteettinen ienkirurgia

Pirjo Sormunen

Pirjo Sormunen

Mirja Tikka

Mari Ollila

Virpi Valli

Hammashoitajat

Kokeneet hammashoitajamme huolehtivat asiakkaiden hyvän olon lisäksi siitä, että hammaslääkärin hoitotyö sujuu mutkattomasti ja että työssä käytettävät tarveaineet ovat ajan tasalla. Tämän lisäksi he mm. ottavat röntgenkuvia ja jäljennöksiä potilaiden hampaistosta. Merja on ollut mukana vuodesta 1983, Hanna tuli taloon vuonna 2007 ja Marianne 2010.

Merja Järvelä

Hanna Ojala

Marianne Rainio

Sihteeri

Sihteerimme Sari on toimintamme ydin. Hänen kanssaan asioit ensimmäisenä ottaessasi yhteyttä vastaanotollemme. Hän pyrkii huolehtimaan siitä, että jokaiselle löytyisi sopiva vastaanottoaika. Tämän lisäksi hän hoitaa kaikki vastaanottotoimintaan liittyvät toimistorutiinit. Sari on ollut talossa vuodesta 1991. Sari on toiminut aiemmin myös hammashoitajana. Hän huolehtii, että asiointi vastaanotollamme olisi sujuvaa ja mukavaa.

Sari Suomalainen