Kaj Karlsson / Hannu Vartiainen / Sarah Nordman / Elina Patovirta

Hammaslääkärimme Kaj Karlsson ja Hannu Vartiainen ovat pitkien kliinisten uriensa aikana tutustuneet laajasti kaikkiin hammashoitoon liittyviin alueisiin. Erityisesti he ovat kiinnostuneet kokonaisvaltaisesta hoidosta, jossa oikean purennnan määrittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Tasapainon löytämisen jälkeen voidaan hampaita korjata ilman, että lohkeamat ja kuluminen pilaavat lopputuloksen.

Kokonaisvaltainen hoito on myös tärkeää esteettisessä hoidossa,jossa lopputuloksen luonnollinen kauneus ei ole kestävä ilman stabiilia purentaa. Kaj ja Hannu ovat laajasti perehtyneet esteettiseen hammashoitoon kouluttautuen ulkomaisten huippuosaajien johdolla lukuisilla kursseilla USA:ssa ja Euroopassa. Kotimaassa esteettisen hoidon koulutusta ei ole saatavilla.

Käyttämämme materiaalit ovat usein erityisesti vain meidän vastaanotollemme tuotettu suoraan tehtailta erikois-tilauksina.Olemme ylpeitä osaamisestamme ja state-of-the-art –menetelmistämme. Olemme molemmat jäseninä maailman suurimmassa esteettisen hammashoidon järjestössä (American Academy of Cosmetic Dentistry, AACD) Kysy ennen-jälkeen kuvia ja koulutusreferenssejämme vakuuttuaksesi osaamisestamme.